April 10, 2013

of working life

diri sendiri pun tak percaya dah habis 14 days of tagging. after this no more excuses la kalau tak tahu buat kerja.

setiap hari pun takut nak pergi kerja, sebab takut buat salah and takut kena marah. like seriously, sape tak takut kena marah. Diorang cakap kalau tak tahu tanya.. but then, bile kita tanya.. they were like, "hey how u pass your med school?" T_T tak semua la semua org mcm tu la, ada jugak y super awesome. Buat kerja terer gila, ajar semua benda like betul2 ajar.

So far ada je hari yang balik rumah nagis2, ada jugak hari yang balik rumah senyum happy. Itulah hidup. Apa pun i'm willing to learn, korang dah myampah sangat sebab sy banyak tanya pun sy tak kisah. Daripada sy buat salah & endanger patient life.

go go fariez!

2 comments:

Izyan Hamizi said...

takutnyaa saya dengar. all the best kak.. may you become one of the best docs in malaysia ^^ hee fighting!

nu na said...

1st time masuk alam pekerjaan mmg cm gitu. sabar byk2. jaga diri dan kandungan ya!