July 03, 2012

rabbi yassir wala tu'assir

Now that my last class had already ended.Seriously?!

I dont have mixed feelings or whatsoever, i just wakeup in the morning, dengan perasaan yang  tak beza dengan semalam, prepared my breakfast, having  a cuppa hot milo and that's when i sedar  i'm late already!grab beg sekolah and ready for school! aha, exactly the same mcm smlm. cuma hari  i bring a camera together, in case if i need it.

tapi takde mood nak bergambar ke hape. takde perasaan. Selama ni mcm bayangkan that i'm so gonna be the happiest person on earth on my last day of school. sangat la tak. terfikir2, banyak lagi y nak kena cover. Cardiothoracic, palstic surgery, peads surgery, neurosurgery...not to mention internal medicine. *pengsan*
but akhir-akhir kelas, bila semua orang pun busy with their cameras,frz manage to put a smile & join diorang bergambr.i so adela sekeping dua gambar di hari last persekolahan. hope the pictures will turn out nice.

lecture & clinical round dah habis, exam esok lusa je. tapi banyyyyyyakkkk lagi tak habis baca T_T' terukkan? dahla, penat dah rasa teruk dgn diri sendiri.

harap-harap boleh habiskan study lectures neurosurgery malam ni.still i have 40pages to read!
Peads ade lagi beberapa lectures.
carditohoracic & vascular frz nak jawab mcqs je la.
esok pagi habiskan plastic surgery.
malamnya revise xray, CT & MRI & clinical cases.

*deep breath*

rabbi yassir wala tu'assir
May Allah grant us (all the 6th year students) the strength to go trough this.

2 comments:

Ika Suhaimi said...

good luck ek sahabat...
=)
doakan aku jugak ek..

CONNIE said...

doaku sentiasa mengiringi setiap langkahmu. ecece cewah